Wandelvierdaagse de 4 van Driel – Verslag 2021

In 2020 opgezet als eenmalig alternatief voor de Nijmeegse Vierdaagse, komt er in 2021 toch een 2e editie! Van Woensdag 21 t/m Zaterdag 24 juli 2021 organiseerden we voor de 2e maal de 4 van Driel – Een vierdaagse wandeltocht van 20, 30 of 40km – door onze mooie omgeving.

Bij het uitzetten van de routes hebben we ons laten inspireren door de Nijmeegse Vierdaagse. De eerste dag steken we ook de Waal over en de tweede dag maken we een ruime ronde om de stad, in dit geval Zaltbommel. De derde Drielse dag gaat over de Zeven Dijken in plaats van de Zeven Heuvelen en de laatste dag lopen we ook aan de andere kant van de Maas.

Met een prachtige droge zaterdag hebben we de Drielse Vierdaagse 2021 mooi af kunnen sluiten! 57 deelnemers van binnen en buiten onze gemeente (letterlijk van den Helder tot Tilburg, en zelfs een internationale deelnemer) hebben kunnen genieten van de routes die we voorbereid hadden.

We hebben van jullie genoten!

Een speciaal woord van dank gaat nog uit naar
Cafe babbelsJan van Diesen schoenmode – sportshop en de Gemeente Maasdriel.

Daarnaast bedanken we Vervoersbedrijf Juijn B.V. voor het stipte en veilige vervoer van onze 20km lopers.
Voor de lekkernijen bij de finish De Visbroeders en Restaurant Da Roberto en niet te vergeten de tussenstops die voor ons wat vroeger open zijn gegaan Boerderij ZonneveldCamping Heerewaarden en De Wildse Hut.

Dankzij jullie hulp hebben we een fantastische 4-Daagse neer kunnen zetten!

Na aftrek van de kosten bleef een mooi bedrag van 110 euro over, dat is overgemaakt aan de Brandwijk Bommelerwaard Runners.

In de media.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *