Wandelvierdaagse de 4 van Driel – Verslag 2020

Als alternatief voor de Nijmeegse Vierdaagse hebben we van 21 t/m 24 juli een eenmalig uniek concept neergezet, de 4 van Driel – Een vierdaagse wandeltocht van 30 of 40km – door onze mooie omgeving.

Bij het uitzetten van de routes hebben we ons laten inspireren door de Nijmeegse Vierdaagse. De eerste dag steken we ook de Waal over en de tweede dag maken we een ruime ronde om de stad, in dit geval Zaltbommel. De derde Drielse dag gaat over de Zeven Dijken in plaats van de Zeven Heuvelen en de laatste dag lopen we ook aan de andere kant van de Maas.

‘s-ochtends tussen 6.00 en 7.30 uur stonden de lopers bij Cafe Babbels klaar voor de tocht. Op Vrijdag, de laatste loodjes, de Maas over bij Hedel en met het pontje van Alem weer terug richting het Mgr. Zwijsenplein waar ondertussen het orgel speelde en de Gladiolen stonden te wachten. Na de finish hebben we onder het genot van een drankje en een stukje pizza met zijn allen nog na kunnen genieten en de Vierdaagse gezellig af kunnen sluiten met als slotstuk het uitreiken van de welverdiende “4 Van Driel” speldjes.

Iedereen bedankt voor de inzet en hulp! En in het bijzonder voor het vroege opstaan, de gastvrijheid, de medailles, de pizza’s en de bloemen willen we Cafe babbelsJan van Diesen schoenmode – sportshopRestaurant Da Roberto en de Gemeente Maasdriel nogmaals bedanken!

Voor vragen zijn wij bereikbaar via: Vierdaagse@OranjeComiteKerkdriel.nl

In de media.