Wandelvierdaagse de 4 van Driel – Verslag 2023

Op zaterdag 10 en zondag 11 juni namen ongeveer 50 deelnemers per dag deel aan de Kerkdrielse Vierdaagse. De wandelaars werden geconfronteerd met warme temperaturen tijdens deze twee dagen.

De hitte kan zeker invloed hebben op de wandelprestaties, dus het is belangrijk dat de deelnemers naar hun lichaam luisteren en hun eigen tempo aanhouden. Ondanks de uitdagingen van de warmte waren de wandelaars vastberaden en hebben ze de hitte getrotseerd en met volle teugen genoten van de prachtige routes en de gezellige sfeer tijdens de Kerkdrielse Vierdaagse.

Anders dan de naam doet vermoeden is het ook mogelijk om je maar voor één of meerdere dagen in te schrijven. Wanneer je dit leest, heb je de helft van de pret al gemist, maar heb ik goed nieuws voor je. Er is nog steeds de mogelijkheid om deel te nemen aan de wandeltochten van 24 en 25 juni. Als je graag wilt meedoen, kun je je aanmelden via de website https://www.OranjeComiteKerkdriel.nl/Wandelen

Doordat je zelf per dag de afstand die je wilt lopen aan kunt geven, zijn deze wandelingen naast een mooie gelegenheid om de omgeving van Kerkdriel te verkennen, een hele mooie voorbereiding op de Vierdaagse van Nijmegen!

Inmiddels zit het er weer op, de 4e editie van de Kerkdrielse Vierdaagse en tjonge jonge wat was het heet! In het eerste weekend was het al behoorlijk warm, maar afgelopen weekend kwam daar nog een schepje bovenop!

Petje af, voor alle deelnemers die ondanks deze omstandigheden toch hun kilometers gemaakt hebben!

Dit jaar hebben we dankzij jullie een mooie donatie van € 100 kunnen doen aan Hospice de Samaritaan in Zaltbommel.

Voor het mede mogelijk maken van deze wandeling willen we nog bedanken Café Babbels, Vervoersbedrijf Juijn B.V., Jan van Diesen schoenmode – sportshop, Stichting Sociaal-Cultureel Fonds Maasdriel, Gemeente Maasdriel en in het bijzonder onze deelnemers!