• (function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-56118862-2', 'auto'); ga('send', 'pageview');
  Het Comité

  Het oranje comité van Kerkdriel bestaat uit ongeveer 14 leden, deze leden bereiden koningsdag voor hiermee beginnen ze al in Januari. Op koningsdag zijn er veel vrijwilligers die helpen, zonder deze mensen zou koningsdag niet door kunnen gaan. Wil jij je graag een bijdragen leveren aan koningsdag in Kerkdriel meld je dan aan als vrijwilliger of als comité lid. Mail daarvoor naar oranjecomitekerkdriel@gmail.com.

  ANBI

  Contactinformatie

  Stichting Oranjecomite Kerkdriel
  E-mail OranjeComiteKerkdriel@gmail.com
  KVK 41059616

  Dagelijks bestuur

  Voorzitter Maikel van Hooft 06 46 21 66 80
  Secretaris Dennis van der Veen
  Penningmeester Rianne van Beurden

  Doelstelling Oranje Comite Kerkdriel

  De doelstelling van iedereen die bij het Oranje Comite Kerkdriel betrokken is, is om jaarlijks op Koningsdag, voor de basisschooljeugd van Kerkdriel een zo mooi en compleet mogelijk programma neer te zetten, waarbij ook aan de ouderen wordt gedacht middels een samenwerking met verzorgingshuis de Leyenstein.

  Wat heeft het Oranje Comite Kerkdriel te bieden?

  Fiscaal aantrekkelijke sponsoring Stichting Oranjecomité Kerkdriel is ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling) geregistreerd, dit heeft voor een BV en NV interessante fiscale voordelen. Een gift aan een ANBI is namelijk volledig* aftrekbaar van de Vennootschapsbelasting.
  Zie voor meer informatie over ANBI en giften:
  - Infosite ANBI
  - * Belastingdienst - Giften aan ANBI - Aftrek Vennootschapsbelasting